CSAK INGATLAN FEDEZETTEL VEHETEK FEL HITELT?

Természetesen nem. Léteznek a piacon úgynevezett fedezetlen hitelek, azaz személyi kölcsönök. Ha valakinek csak kisebb összegre van szüksége, akkor ez is megfelelhet céljainak. Elméletileg léteznek 3-5 milliós személyi kölcsönök is, de még nem találkoztunk sok olyan ügyféllel, aki erre jogosult lett volna! Egy átlagos fizetéssel max 1,5 - 2 millió forint, amit még felvehető (tapasztalataink szerint) Ezek átlagos futamideje lényegesen rövidebb - általában 2-6 év - és a kamatai is lényegesen magasabbak, mint a jelzáloghiteleké 9,9% - 25%-ig sokmindennel találkozhatunk, tehát a törlesztő részlet is jóval meghaladja a fedezet melletti hitelekét. Szükséges hozzá munkaviszony és folyószámlára érkező munkabér.
Kapcsolat
Finta-Rakovszky Katalin: 0670 / 940-9307

ÍGY DOLGOZUNK

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Jelzed kapcsolatfelvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Email esetén, kérjük add meg telefonos elérhetőségedet és rövid időn belül keresni fogunk, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóhoz.
  Finta-Rakovszky Katalin 0670 / 940-9307
  Email: iroda@lakashitelek.info
  Kapcsolat
 • 2

  Személyes beszélgetés

  Az egyeztetett időpontban eljössz irodánkba vagy ha úgy kényelmesebb mi keresünk fel akár munkahelyeden vagy munkaidőn kívül otthonodban vagy bármely megbeszélt helyen és egy beszélgetés során felmérjük anyagi lehetőségeidet.

  Természetesen ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel és/vagy költségel nem jár ügyfeleink számára!
  KAPCSOLAT
 • 3

  Megoldásaink

  A személyes beszélgetés eredményének függvényében már csak a megoldás marad hátra. Neked csak pár aláírás, mi pedig tesszük a dolgunkat!

  Például egy lakásvásárlás esetén: Egyeztetünk a bankkal, NAV-al, ügyvéddel, közjegyzővel, NEAK-al, Földhivatallal, Építési hatósággal,, Biztosítóval és közös képviselővel és/vagy bárkivel, akivel szükséges a hitel igénylésétől a folyósításig. Szólunk ha alá lehet írni a szerződést, neked már csak költözködnöd kell!
  KAPCSOLAT