GYAKRAN fELTETT kÉRDÉSEK!

Avagy mindig adódik még egy kérdés. Az első és legfontosabb szabály, ha valami nem világos, KÉRDEZZ!! Sokszor kezdik úgy a beszélgetést ügyfeleink, hogy lenne egy buta kérdésem... Nagyon fontos, hogy NINCS BUTA KÉRDÉS!!! Egy hitel felvétele nagyon fontos dolog bármely család életében, csak akkor szabad nekiállni, ha minden feltétellel, következménnyel tisztában vagyunk! Ezért nem maradhat senkinek megválaszolatlan kérdése! Ha kell kérdezze meg ugyanazt tízszer, százszor, de minden aprósággal tisztában kell lennie ügyfeleinknek!

Itt megpróbálunk a legáltalánosabb kérdésekre választ adni, persze a teljesség igénye nelkül, tájékoztató jeleggel! Miért a teljesség igénye nélkül? Ahogyan nincs két teljesen egyforma család, nincs két teljesen egyforma hitel sem. Itt le tudunk írni néhány általános dolgot, de pontos információkat, összegeket, törlesztőket, stb... csak az Önök igényeinek és lehetőségeinek megismerése után tudunk mondani, mindenkinek személyre szabottan!


Kapcsolat

 

ÍGY DOLGOZUNK

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Jelzed kapcsolatfelvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Email esetén, kérjük add meg telefonos elérhetőségedet és rövid időn belül keresni fogunk, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóhoz.
  Finta-Rakovszky Katalin 0670 / 940-9307
  Email: iroda@lakashitelek.info
  Kapcsolat
 • 2

  Személyes beszélgetés

  Az egyeztetett időpontban eljössz irodánkba vagy ha úgy kényelmesebb mi keresünk fel akár munkahelyeden vagy munkaidőn kívül otthonodban vagy bármely megbeszélt helyen és egy beszélgetés során felmérjük anyagi lehetőségeidet.

  Természetesen ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel és/vagy költséggel nem jár ügyfeleink számára!
  KAPCSOLAT
 • 3

  Megoldásaink

  A személyes beszélgetés eredményének függvényében már csak a megoldás marad hátra. Neked csak pár aláírás, mi pedig tesszük a dolgunkat!

  Például egy lakásvásárlás esetén: Egyeztetünk a bankkal, NAV-al, ügyvéddel, közjegyzővel, OEP-el, Földhivatallal, Építési hatósággal,, Biztosítóval és közös képviselővel és/vagy bárkivel, akivel szükséges a hitel igénylésétől a folyósításig. Szólunk ha alá lehet írni a szerződést, neked már csak költözködnöd kell!
  KAPCSOLAT