RÓLUNK

Üdvözlök minden látogatót! Finta-Rakovszky Katalin vagyok a Lakáshitelek.info szakmai vezetője. Kérlek engedjétek meg, hogy pár mondatban bemutatkozzunk!

2002-ben, a diplomám megszerzése után kezdtem el foglalkozni a lakáshitelezéssel. Az első 10 évet banki oldalon töltöttem, fiókvezetőként rengeteg hitelügylettel kellett foglalkoznom a kérelem benyújtásától a jóváhagyáson át egészen a folyósításig! Ezek alatt az évek alatt sikerült olyan nagy tapasztalatot szereznem - a sok-sok ezer kezelt ügylet által - hogy manapság már nem tudnak nagy meglepetést okozni a hitelezés területén sem banki, sem ügyfél oldalról. Persze a termékek, feltételek, követelmények folyamatosan változnak, de számomra a hitelezés nem munka, hanem "szerelem", így nem okoz gondot sem a saját, sem a kis csapatom szakmai tudását naprakészen tartani!

Meg kell, hogy említsem, mi egy kicsit másként gondoljuk a kapcsolattartást ügyfeleinkkel. Nem nagy közvetítői hálózat vagy multicég alkalmazottai vagyunk, csak egy pár fős baráti-családi vállalkozás. Szeretünk közvetlen, őszinte viszonyt kialakítani mindenkivel, hiszen számunkra a megbízás nem csak pár napra, hétre szól, amíg a bank jóváhagyja és folyósítja a hitelt, mi a tervezgetés első pillanatától kezdve a kérelmen, folyósításon át még sok évig kapcsolatban vagyunk minden ügyfelünkkel. Van olyan ügyfelünk akivel már a 3-dik ingatlan vásárlásában, hitelezésében működünk közre , hiszen ahogy nőtt a család, úgy volt szükségük egyre nagyobb ingatlanra is. Büszkék vagyunk, hogy eszébe sem jutott egyszer sem másra bízni hitelügyeit, pedig sok ajánlatot kapott az ingatlanosaitól, mégis mindig mi adtuk a legjobb személyre szabott lehetőségeket!

Amenyire lehet kerüljük az "érthetetlen" hivatalos megfogalmazásokat, mélyen szakmai kifejezéseket. Nem azért, mert úgy nem boldogulnánk vagy nem tudnánk tárgyalni, hanem azért, hogy mindenki számára érthető és világos legyen a hitelfelvétel folyamata! Mivel fontos - és nem utolsó sorban kötelező is - a teljes körű tájékoztatás, a személyes beszélgetés folyamán mindenki hallani fog ÁKK-ról, Bubor-ról, Elidegenítési és terhelési tilalomról, Földhivatali jelzálog bejegyzésről stb... de azonnal hallani fogja ezek pontos jelentését és hogy ez mennyiben érinti az Ő helyzetét, ügyét.

Pontosan ezért, ha megengeditek továbbra is tegező viszonyban folytatjuk, hiszen így sokkal egyszerűbb egy jó, közvetlen, őszinte, már-már baráti kapcsolat kialakítása ügyfeleinkkel!

Arról, hogy miért éri meg közvetítőkkel dolgotatni itt olvashatsz: hiteltanácsadás
Kapcsolat
Finta-Rakovszky Katalin: 0670 / 940-9307

ÍGY DOLGOZUNK

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Jelzed kapcsolatfelvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Email esetén, kérjük add meg telefonos elérhetőségedet és rövid időn belül keresni fogunk, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóhoz.
  Finta-Rakovszky Katalin 0670 / 940-9307
  Email: iroda@lakashitelek.info
  Kapcsolat
 • 2

  Személyes beszélgetés

  Az egyeztetett időpontban eljössz irodánkba vagy ha úgy kényelmesebb mi keresünk fel akár munkahelyeden vagy munkaidőn kívül otthonodban vagy bármely megbeszélt helyen és egy beszélgetés során felmérjük anyagi lehetőségeidet.

  Természetesen ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel és/vagy költséggel nem jár ügyfeleink számára!
  KAPCSOLAT
 • 3

  Megoldásaink

  A személyes beszélgetés eredményének függvényében már csak a megoldás marad hátra. Neked csak pár aláírás, mi pedig tesszük a dolgunkat!

  Például egy lakásvásárlás esetén: Egyeztetünk a bankkal, NAV-al, ügyvéddel, közjegyzővel, OEP-el, Földhivatallal, Építési hatósággal,, Biztosítóval és közös képviselővel és/vagy bárkivel, akivel szükséges a hitel igénylésétől a folyósításig. Szólunk ha alá lehet írni a szerződést, neked már csak költözködnöd kell!
  KAPCSOLAT