TERMÉKEK

 • HITELEK
  Arra nem vállalkozunk, hogy minden hitelfajtát bemutatunk itt az oldalunkon, hiszen az szinte lehetelen. Megpróbáljuk a hitelek általános szabályait bemutatni, de fontos megjegyezni, minden ügylet egyedi!
  RÉSZLETEK
 • CSOK+ÁFA
  Nem véletlen a fejezthez tartozó kép kiválasztása! Ennyi papír kell hozzá ;) Sok helyen hallani, hogy nem lehet megkapni, de szerencsére a mi tapsztalataink mást mutatanak! Az idei évben az összes ügyfelünk megkapta azt az összeget, amire előzetes egyeztetésünk szerint jogosult volt!
  RÉSZLETEK
 • LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁR
  Egy nagyon jó lehetőség az alanyi jogon járó állami támogatások kihasználására! Évente akár 72.000,- forint támogatást kaphatsz, amelyet inaglanodra vagy ingatlanhiteled törlesztésére tudsz fordítani!
  RÉSZLETEK
 • EGYÉB TÁMOGATÁSOK
  Nem csak a CSOK és az LTP ez egyetlen lehetőség támogatások igénybevételére. Sok helyen elérhetőek Önkormányzati, munkáltatói támogatás, de a törlesztésre fordítható cafeteria is sokaknak elérhető!
  RÉSZLETEK

KIEGÉSZÍTÖ SZOLGÁLTATÁSOK

 • Lakásbiztosítás megkötése

  Ha jelzáloghitelt vagy CSOK-t veszel fel a bank kérni fogja, hogy a fedezetül szolgáló ingatlanon legyen biztosítás, melyet engedményezni is kell a bankra. Ha még nincs biztosításod (pl: most vásárolod az ingatlant) akkor ezt is elntézzük. Csak ki kell választanod a neked megfelelő társaság, számodra szimpatikus ajánlatát és mi elintézzük a biztosítás megkötését és engedményezését is. Hiszen a legegyszerűbb és leggyorsabb, ha minden feladatanak ugyanaz a személy a felelőse!
 • Biztosítási, Befektetési ügyintézés

  Bármilyen más biztosításra van szükséged?. Nyugdíjprogramot szeretnél indítani? Gyermekeid jövőjét, továbbtanulását szeretnéd pénzügyileg megoldani? Minden pénzüggyel kapcsolatos teendőben a segítségéedre leszünk! Bank és biztosítótól függetlenül mi megtaláljuk a legelőnyösebb megoldást családodnak vagy vállalkozásodnak!