JOGOSULT VAGYOK ÁLLAMI TÁMOGATÁSRA?

Ez sajnos nem ilyen egyszerű kérdés, hogy ezt pár sorban meg tudjuk állapítani. Nagyon sok feltétele van a támogatásoknak, de a legtöbb ügyfelünk igénybe tudja venni valamelyiket. - A legegyszerűbb a lakástakarékpénztár ha rendelkezik érvényes magyar adószámmal, akkor egy LTP után biztosan igénybe vehet támogatást. - A kamattámogatott hitelek feltételeit is viszonylag könnyű tejesíteni, hiszen csak 180 napos biztosítási jogviszony és NAV nullás igazolás kell hozzá, de itt már számít a lakás értéke és felvehető hitel nagysága. - A CSOK már "keményebb dió" munkaviszony, NAV nullás, ingatlan érték, elhelyezkedés, energetikai besorolás, meglévő vagy bevállalt gyermek, van-e/volt-e ingatlan tulajdona, stb, stb.... Próbáltuk összeszedni a feltételeket az állami támogatások menüpontunkban, de a legegyszerűbb egy telefon az ügyfélszolgálatunkra és munkatársunk pár kérdés után meg tudja mondani a lehetőségeket!
Kapcsolat
Finta-Rakovszky Katalin: 0670 / 940-9307

ÍGY DOLGOZUNK

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Jelzed kapcsolatfelvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Email esetén, kérjük add meg telefonos elérhetőségedet és rövid időn belül keresni fogunk, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóhoz.
  Finta-Rakovszky Katalin 0670 / 940-9307
  Email: iroda@lakashitelek.info
  Kapcsolat
 • 2

  Személyes beszélgetés

  Az egyeztetett időpontban eljössz irodánkba vagy ha úgy kényelmesebb mi keresünk fel akár munkahelyeden vagy munkaidőn kívül otthonodban vagy bármely megbeszélt helyen és egy beszélgetés során felmérjük anyagi lehetőségeidet.

  Természetesen ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel és/vagy költségel nem jár ügyfeleink számára!
  KAPCSOLAT
 • 3

  Megoldásaink

  A személyes beszélgetés eredményének függvényében már csak a megoldás marad hátra. Neked csak pár aláírás, mi pedig tesszük a dolgunkat!

  Például egy lakásvásárlás esetén: Egyeztetünk a bankkal, NAV-al, ügyvéddel, közjegyzővel, NEAK-al, Földhivatallal, Építési hatósággal,, Biztosítóval és közös képviselővel és/vagy bárkivel, akivel szükséges a hitel igénylésétől a folyósításig. Szólunk ha alá lehet írni a szerződést, neked már csak költözködnöd kell!
  KAPCSOLAT