LAKÁSTAKARÉKÉPZTÁRI MEGTAKARÍTÁSOK

A lakástakarék egy olyan megtakarítási forma, amellyel a lakással kapcsolatos céljaidat tudod finanszírozni - vállalhatóan és a terhelést előre kiszámíthatóan - az állam hozzájárulásával. Lakástakarék szerződést bárki köthet saját maga, illetve közeli hozzátartozója (kedvezményezett) részére. A szerződés meghatározott összegre vonatkozik, amelyet szerződéses összegnek nevezünk.

Mégis miért éri meg ezeket a szerződéseket, akár hitel felvétellel egyidejűleg is megkötni? Mert az állam a befizetett összegek után 30% - évente max 72.000,- Ft szerződésenként - állami támogatást nyújt, amely adó és járulékmentes! A támogatás maximális időtertama 10 év, tehát havi 20.000,- Ft befizetéssel a futamidő alatt 720.000,- Fttámogatásra leszünk jogosultak, amelyet bármely ingatlan célra - vásárlásra, felújításra, meglévő lakáshitel tösrlesztésére - tudunk fordítani!

(a tájékoztatás nem teljeskörű, azt csak személyes egyeztetést követően tudunk adni!)


Kapcsolat

ÍGY DOLGOZUNK

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Jelzed kapcsolatfelvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Email esetén, kérjük add meg telefonos elérhetőségedet és rövid időn belül keresni fogunk, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóhoz.
  Finta-Rakovszky Katalin 0670 / 940-9307
  Email: rakovszky.katalin@lakashitelek.info
  Kapcsolat
 • 2

  Személyes beszélgetés

  Az egyeztetett időpontban eljössz irodánkba vagy ha úgy kényelmesebb mi keresünk fel akár munkahelyeden vagy munkaidőn kívül otthonodban vagy bármely megbeszélt helyen és egy beszélgetés során felmérjük anyagi lehetőségeidet.

  Természetesen ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel és/vagy költségel nem jár ügyfeleink számára!
  KAPCSOLAT
 • 3

  Megoldásaink

  A személyes beszélgetés eredményének függvényében már csak a megoldás marad hátra. Neked csak pár aláírás, mi pedig tesszük a dolgunkat!

  Például egy lakásvásárlás esetén: Egyeztetünk a bankkal, NAV-al, ügyvéddel, közjegyzővel, NEAK-al, Földhivatallal, Építési hatósággal,, Biztosítóval és közös képviselővel és/vagy bárkivel, akivel szükséges a hitel igénylésétől a folyósításig. Szólunk ha alá lehet írni a szerződést, neked már csak költözködnöd kell!
  KAPCSOLAT