MEKKORA LESZ A HITELEM TÖRLESZTŐRÉSZLETE?

Na ez az egyik legnehezebb kérdés így ismeretlenül egy weboldalon kersztül. Rengeteg tényezőtől függ, ki, milyen kondíciókkal vehet fel hitelt! Függ az életkortól, ingatlantól, munkahelytől, beosztástól, munkabértől, lakhelytől, de még attól is, hogy előfizetéses vagy feltötő kártyás telefonja van és még rengeteg mindentől. Ráadásul ezek a feltételek bankonként is mások és mások, az adósminősítésük sok esetben teljesen eltérő! Több olyan oldal is van, akik megoróbálnak ajánlatot adni pár kérdés alapján, de mi ezt nem szeretnénk. Véleményünk és sok éves tapasztalatunk alapján az még csak tájékoztató jellegű adatnak is gyengécske! Nem szeretnénk abba a hibába esni - bár sokan megteszik a piacon - hogy itt az oldalon ajánlunk egy olyan hitelt, amelynek tudjuk, hogy nem lesznek teljesíthető a feltételei, aztán jóváhagyás után jogosan jön a reklamáció ügyfeleinktől, NEM EZT ÍGÉRTÉTEK! Mi arra kérünk mindenkit, hogy szánjon pár percet egy ilyen fontos dologra,beszélgessen pár percet - akár telefonon - munkatársunkkal, aki rövid időn belül küldeni fogja a legjobb ajánlatokat. Fel fog tenni egy csomó kérdést és a "bemondott" adatok alapján készít ajánlatot! Ez már sokkal jobban meg fogja közelíteni a végeredményt! Monhatjuk úgy is, ha papírokkal is az előzetes egyeztetések adatit támasztjuk alá, akkor annyi lesz a törlesztő!
Kapcsolat
Finta-Rakovszky Katalin: 0670 / 940-9307

ÍGY DOLGOZUNK

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Jelzed kapcsolatfelvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Email esetén, kérjük add meg telefonos elérhetőségedet és rövid időn belül keresni fogunk, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóhoz.
  Finta-Rakovszky Katalin 0670 / 940-9307
  Email: iroda@lakashitelek.info
  Kapcsolat
 • 2

  Személyes beszélgetés

  Az egyeztetett időpontban eljössz irodánkba vagy ha úgy kényelmesebb mi keresünk fel akár munkahelyeden vagy munkaidőn kívül otthonodban vagy bármely megbeszélt helyen és egy beszélgetés során felmérjük anyagi lehetőségeidet.

  Természetesen ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel és/vagy költségel nem jár ügyfeleink számára!
  KAPCSOLAT
 • 3

  Megoldásaink

  A személyes beszélgetés eredményének függvényében már csak a megoldás marad hátra. Neked csak pár aláírás, mi pedig tesszük a dolgunkat!

  Például egy lakásvásárlás esetén: Egyeztetünk a bankkal, NAV-al, ügyvéddel, közjegyzővel, NEAK-al, Földhivatallal, Építési hatósággal,, Biztosítóval és közös képviselővel és/vagy bárkivel, akivel szükséges a hitel igénylésétől a folyósításig. Szólunk ha alá lehet írni a szerződést, neked már csak költözködnöd kell!
  KAPCSOLAT