MENNYI HITELT TUDOK FELVENNI?

Alapvetően jogszabály határozza meg mekkora hitelt tudunk felvenni. Függ a jövedelemtől és az ingatlan értékétől. Ettől a jogszabálytól a bankok csak lefelé térhetnek el, tehát kevesebb hitelt adhatnak, többet nem! Tehát röviden és tömören: - A törlesztőrészlet nem lehet több a jövedelmed (az adóstársak jövedelme együttvéve) 50%nál ha a nettó jövedelmed meghaladja a 400.000,- Ft-t, akkor 60%nál. - A hitelösszeg nem lehet több, mint a fedezetül szolgáló ingatlan (vagy ingatlanok) forgalmi értékének 80%-a Viszont erősen ajáljuk, hogy senki ne ez alapján számolja ki mennyi hitelt tudna felvenni, mi sem ezt csináljuk, mert ezt a bankok sem így teszik! Ez az adható maximum, de ennél sokkal bonyolultabb egy adósminősítés. Rengeteg tényezőtől függ! Az alap, hogy munkabér szükséges, de nem mindegy milyen cégnél dolgozol, milyen beosztásban, iskolai végzettséged, ingatlanod értéke, elhelyezkedése típúsa, mérete, falazata, gyermekeid száma, munkaviszonyod időtartama, az adott bankba érkezik-e munkabéred, van-e csoportos megbízás a folyószámládon, fizetsz-e lakástakarékot és még millió dolgotól függhet az adható hitel és annak a kamata. Sokat tanakodtunk, hogy tegyünk-e ide kalkulátor programot, amely pár adat beütése után kiadja a felvehető hitel nagyságát és törlesztő részletét. Végül elvetettük ezt az ötletet, mert nem szeretnénk senkit sem becsapni! Nincs két egyforma család és a legtöbb banknál már nincs előre programozható "sablon", így mindenkinél más és más bank más és más hitel konstrukciója lehet a leginkább megfelelő. Kérjük, hogy szánj pár percet egy telefonbeszélgetésre és munkatársunk jópár kérdés megválaszolása után egy sokkal pontosabb törlesztőt és hitelösszeget fog neked mondani!
Kapcsolat
Finta-Rakovszky Katalin: 0670 / 940-9307

ÍGY DOLGOZUNK

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Jelzed kapcsolatfelvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Email esetén, kérjük add meg telefonos elérhetőségedet és rövid időn belül keresni fogunk, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóhoz.
  Finta-Rakovszky Katalin 0670 / 940-9307
  Email: iroda@lakashitelek.info
  Kapcsolat
 • 2

  Személyes beszélgetés

  Az egyeztetett időpontban eljössz irodánkba vagy ha úgy kényelmesebb mi keresünk fel akár munkahelyeden vagy munkaidőn kívül otthonodban vagy bármely megbeszélt helyen és egy beszélgetés során felmérjük anyagi lehetőségeidet.

  Természetesen ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel és/vagy költségel nem jár ügyfeleink számára!
  KAPCSOLAT
 • 3

  Megoldásaink

  A személyes beszélgetés eredményének függvényében már csak a megoldás marad hátra. Neked csak pár aláírás, mi pedig tesszük a dolgunkat!

  Például egy lakásvásárlás esetén: Egyeztetünk a bankkal, NAV-al, ügyvéddel, közjegyzővel, NEAK-al, Földhivatallal, Építési hatósággal,, Biztosítóval és közös képviselővel és/vagy bárkivel, akivel szükséges a hitel igénylésétől a folyósításig. Szólunk ha alá lehet írni a szerződést, neked már csak költözködnöd kell!
  KAPCSOLAT