LAKÁSVÁSÁRLÁSI TÁMOGATÁSOK

 

Minden nap hallani a TV-ben, rádióban, hogy ilyen-olyan támogatáskat lehet igényelni stb, stb... Sokszor gondol rá az ember, hogy engem is támogathatnának valamivel, milyen jó lenne ha némi tőkével beszállna az én ingatlanvásárlásomba is "állam bácsi" Sokan nem tudják, hogy ez nem is annyira lehetetlen, van olyan támogatás, ami szigorú feltételekhez kötött, de van olyan ami alanyi jogon jár! Éredemes egy kicsit itt is körülnézni, hiszen a "talált pénznek" mindenki örül!Alapvetően ezeket a támogatási formákat tudja/szokta a legtöbb ügyfelünk igénybe venni:

 • Lakáshitel Cafeteria: Szerencsés esetben munkáltatódtól is kérhetsz cafeteriát, melyet a hiteled törlesztésére tudsz fordítani. A munkáltatód adómentes béren kívüli jutattásként tujda nyújtani számodra, Te pedig sokkal boldogabb, odaadóbb és hűségesebb munkavállaló leszel tőle ugye? ;) A viccet félretéve mindenképpen érdemes munkáltatódnál érdeklődni, mert sok helyen tudják támogatni a jó munkatársakat!
  Főoldal
 • Önkormányzati hitel, támogatás: Több önkormányzat (például Győr) Szívesen támogatja az első lakáshoz jutást. Ennek az ügyintézésében is tudunk segíteni! Ha nem Győrben vásárolsz, akkor is érdemes körülnézned, hiszen kisebb falvakban is előfordul, hogy valamilyen formában (egyszeri kis összegű támogatás, kamatmentes hitel) támogatják a településre költözőket!
  FŐOLDAL
 • CSOK avagy "lánykori nevén SZOCPOL": 2016 elejétől akár 10 millió forint is igényelhető új ingatlan vásárlására, de igénybe vehető használt lakás vásárlásra, bővítésre is. A vissza nem térítendő támogatás 600.000,- Ft-tól 10.000.000,- Ft-ig terjedhet, de rengeteg dolognak kell megfelelni. Viszont tapasztalatból mondjuk, nem lehetetlen, hiszen sok ügyfelünk igénybe vette már ezt is!
  RÉSZLETEK
 • Lakástakarékpénztár:Tudtad, hogy minden magyarországi érvényes adószámmal rendelkező állampolgár 720.000,- Ft vissza nem térítendő állami támogatásra jogosult? Sokáig ezzel a felirattal keringtek képek a neten és a facebookon, ami alapvetően nem áll messze az igazságtól csak tartozik hozzá apróbetű!
  RÉSZLETEK

ÍGY DOLGOZUNK

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Jelzed kapcsolatfelvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Email esetén, kérjük add meg telefonos elérhetőségedet és rövid időn belül keresni fogunk, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóhoz.
  Finta-Rakovszky Katalin 0670 / 940-9307
  Email: rakovszky.katalin@lakashitelek.info
  Kapcsolat
 • 2

  Személyes beszélgetés

  Az egyeztetett időpontban eljössz irodánkba vagy ha úgy kényelmesebb mi keresünk fel akár munkahelyeden vagy munkaidőn kívül otthonodban vagy bármely megbeszélt helyen és egy beszélgetés során felmérjük anyagi lehetőségeidet.

  Természetesen ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel és/vagy költséggel nem jár ügyfeleink számára!
  KAPCSOLAT
 • 3

  Megoldásaink

  A személyes beszélgetés eredményének függvényében már csak a megoldás marad hátra. Neked csak pár aláírás, mi pedig tesszük a dolgunkat!

  Például egy lakásvásárlás esetén: Egyeztetünk a bankkal, NAV-al, ügyvéddel, közjegyzővel, NEAK-al, Földhivatallal, Építési hatósággal,, Biztosítóval és közös képviselővel és/vagy bárkivel, akivel szükséges a hitel igénylésétől a folyósításig. Szólunk ha alá lehet írni a szerződést, neked már csak költözködnöd kell!
  KAPCSOLAT