MIÉRT KELL A FÜGGETLEN TANÁCSADÓ?

Sokan nem tudják, miért jár jobban ha valaki hitelközvetítővel intézteti ügyeit. Csak pár gondolatot sorolnánk fel, ami hirtelen eszünkbe jut. Bár azt hozzá kell tegyük, hogy ezek az állítások igazak a mi munkatársainkra, de nem tudunk kezességet vállalni az összes közvetítőért!


- Minden nap ezzel foglalkozik, pontosan ismeri a napi aktualitásokat változásokat
- Ellentétben a banki ügyintézőkkel, nem csak egy bank ügymenetével, kondícióival és apróbetűivel van tisztában
- Sorban áll helyetted a hivatalokban (NEAK, NAV, Földhivatal stb...) így nem kell azt a kevéske szabadságodat erre pazarolnod (hiszen csak munkaidőben intézhető mindez)
- Ugyanolyan szigorú, hogy egészen pontosak legyünk ugyanaz a felügyeleti szervünk, mint a bankoknak (MNB) tehát az információk, adatok nálunk is biztonságban vannak
- ÉS VÉGÜL, DE ELSŐSORBAN: PONTOSAN UGYANOLYAN KONDÍCIÓJÚ HITELT FOGSZ KAPNI AKKOR HA KÖZVETÍTŐN KERESZTÜL SZERZŐDSZ A BANKKAL, VISZONT DÍJMENTESEN ELINTÉZNEK HELYETTED MINDENT! KELL ENNÉL JOBB AJÁNLAT?

Ha ez sem elég:
- NAGY VOLUMENŰ SZERZŐDÉSEINK MIATT NÉHÁNY BANKNÁL OLYAN MÉRTÉKŰ KAMATKEDVEZMÉNYT KAPNAK ÜGYFELEINK, AMELYRE "UTCAI ÜGYFÉLKÉNT" NEM LENNÉNEK JOGOSULTAK!!! (ingyen ügyintézés olcsóbban....)
Kapcsolat
Finta-Rakovszky Katalin: 0670 / 940-9307

ÍGY DOLGOZUNK

 • 1

  Kapcsolatfelvétel

  Jelzed kapcsolatfelvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeink bármelyikén. Email esetén, kérjük add meg telefonos elérhetőségedet és rövid időn belül keresni fogunk, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóhoz.
  Finta-Rakovszky Katalin 0670 / 940-9307
  Email: iroda@lakashitelek.info
  Kapcsolat
 • 2

  Személyes beszélgetés

  Az egyeztetett időpontban eljössz irodánkba vagy ha úgy kényelmesebb mi keresünk fel akár munkahelyeden vagy munkaidőn kívül otthonodban vagy bármely megbeszélt helyen és egy beszélgetés során felmérjük anyagi lehetőségeidet.

  Természetesen ez a beszélgetés semmiféle kötelezettséggel és/vagy költségel nem jár ügyfeleink számára!
  KAPCSOLAT
 • 3

  Megoldásaink

  A személyes beszélgetés eredményének függvényében már csak a megoldás marad hátra. Neked csak pár aláírás, mi pedig tesszük a dolgunkat!

  Például egy lakásvásárlás esetén: Egyeztetünk a bankkal, NAV-al, ügyvéddel, közjegyzővel, OEP-el, Földhivatallal, Építési hatósággal,, Biztosítóval és közös képviselővel és/vagy bárkivel, akivel szükséges a hitel igénylésétől a folyósításig. Szólunk ha alá lehet írni a szerződést, neked már csak költözködnöd kell!
  KAPCSOLAT